مراقبتهای پوست مبتلا به لوپوس لوپوس بیماری لوپوس درمان لوپوس تشخیص لوپوس انواع لوپوس علائم بیماری لوپوس در زنان انواع لوپوس پوستی
اشعه ی فرابنفش می تواند باعث بروز مشکلات پوستی بخصوص بثورات پروانه ای بر روی بینی و گونه ها شود و گاهی اوقات نیز با ایجاد لک های برجسته و بدتر شدن شرایط کلی لوپوس همراه است.
بنابراین استفاده از ضدآفتاب حتی برای پیاده روی کوتاه روزانه کاملا ضروریست و برچسب روی ضدآفتاب را بررسی کنید که توانایی محافظت در برابر اشعه های UVA و UVB را داشته باشد و SPF 30 انتخاب مناسبی برای افراد مبتلا به لوپوس می باشد.
خانم ها قبل از آرایش کردن باید از ضدآفتاب ها استفاده کنند و در صورت تعریق یا شنا کردن، پس از 80 دقیقه باید دوباره از کرم های ضدآفتاب استفاده کنید و مهم نیست که هوا ابری است یا آفتاب، افراد مبتلا به لوپوس در صورت خروج از منزل باید 365 روز سال از کرم های ضدآفتاب استفاده کنند.
همچنین برای ورزش کردن بهتر است ساعات 10 صبح تا 4 بعد از ظهر را انتخاب نکرده و حتی الامکان در این ساعات از خانه بیرون نروید.
توجه داشته باشید مصرف بعضی داروها پوست را در برابر نور خورشید حساس تر کرده و در صورت مصرف آنتی بیوتیک، داروهای ضدالتهاب، داروهای فشار خون و... مراقبت از پوست خود را با جدیت بیشتری انجام دهید.
بعضی افراد ناهمواری های پوستی و بثورات در صورت خود را با محصولات آرایشی می پوشانند. توجه داشته باشید در صورت تمایل به انجام چنین کاری، مشورت با متخصصین حاذق جهت اطمینان از مناسب بودن محصولات مراقبتی و آرایشی الزامیست.
اگر جای زخم های ناشی از لوپوس بصورت سوراخ و حفره بر روی پوست نمایان شده است، به جای صرف وقت و هزینه و آرایش کردن روزانه برای پوشاندن آن ها می توانید از روش های کلینیکی مانند تزریق فیلرهای پوستی کمک بگیرید.
لیزردرمانی نیز یکی از تکنیک های پیشرفته برای رفع لک های قرمز و تیره ناشی از بیماری لوپوس بوده و کرم های روشن کننده حاوی هیدروکینون نیز در چنین مواقعی مورد استفاده قرار می گیرند اما تمامی موارد ذکر شده پس از معاینه ی پزشک متخصص و در صورت فعال نبودن لوپوس نتایج خوبی به همراه دارند.
مرطوب کننده ها نه تنها برای خشکی پوست بلکه برای نرم و لطیف نگه داشتن پوست آسیب دیده باید مورد استفاده قرار گیرند و بطور کلی بهتر است هنگام خرید محصولات مراقبتی پوست به دنبال مواد غیر محرک باشیم. مثلا آنتی اکسیدان ها و ویتامین C می توانند رادیکال های آزاد را خنثی کرده و التهاب پوست را به حداقل میزان ممکن کاهش دهند.
همچنین بهتر است چنین محصولاتی را دور از نور خورشید نگه دارید تا خواص خود را از دست ندهند.
تزریق بوتاکس، فیلر، ژل و سایر اقدامات زیبایی تنها زمانی ممکن است که بیماری لوپوس بهبود یافته باشد و یا اینکه پزشک متخصص پس از معاینه ی شما شرایط را برای انجام روش های زیبایی مساعد ببیند.
کوچکترین تحریک و واکنش آلرژیک هنگامی که لوپوس همچنان فعال است می تواند باعث بدتر شدن شرایط و بروز مجدد علائم آزاردهنده ی پوستی شود.
انتخاب رژیم غذایی مناسب برای افراد مبتلا به لوپوس متناسب با شرایط و مواد مورد نیاز بدن هر شخص متفاوت می باشد و در این زمینه بهتر است از پزشک خود کمک بگیرید.
همچنین از آن جایی که قرارگیری در معرض نور خورشید برای شما مضر است ممکن است نیاز به مصرف مکمل های ویتامین D برای حفظ سلامت استخوان ها داشته باشید و به همین خاطر شاید نیاز به آزمایش خون داشته باشید و یا اینکه پزشک متخصص بدون آزمایش برای شما قرص های ویتامین D تجویز کند که مصرف منظم آن اهمیت زیادی دارد.
و گرفتن نزدیک ترین نوبت های متخصصین بصورت آنلاین کلیک کنید.
https://www.webmd.com/lupus/features/lupus-skin-care-makeup#3
https://www.webmd.com/lupus/guide/skin-care-tips-for-lupus#1