علت ریزش مژه ریزش مژه درمان قارچ مژه ریزش طبیعی مژه درمان مژه کندن مژه درمان ریزش مژه
همانطور که می دانید مژه ها صرفا جنبه ی زیبایی نداشته و محافظت از چشم در برابر عفونت و آسیب های خارجی را نیز به خوبی انجام می دهند.
مژه ها رشد می کنند، می ریزند و هر 6 تا 10 هفته یک بار به طور طبیعی جایگزین می شوند. بنابراین ریزش تارهای مژه هر روز تا 5 عدد کاملا طبیعی است اما ریزش بیش از اندازه ی مژه ها می تواند نشانه ی یک مشکل مهم در چشم یا سایر نقاط بدن باشد.
اگر همزمان با ریزش مژه، ریزش موهای ابرو و سر را تجربه نکرده اید، علت ریزش مژه می تواند یکی از موارد زیر باشد:
آرایش چشم طولانی مدت، استفاده از دستگاه های حالت دهی مژه، تجهیزات حرارتی و ... می تواند باعث ایجاد آسیب جدی و ریزش سریع تر مژه ها شود. همچنین آلرژی به یک نوع ریمل مژه، لوازم آرایشی چشم و ابرو و چسب مژه ی مصنوعی می تواند باعث ریزش مژه ها شود و متاسفانه عوارض جانبی محصولات آرایشی تنها به ریزش مژه ها ختم نمی شوند و در صورت گرفتگی و پوشانده شدن غدد چربی نزدیک قاعده ی مژه ها، التهاب مزمن، مشکلات متعدد فولیکول های مژه، خارش و سوزش پلک ها و بلفاریت، نیز بسیار محتمل می باشد.
شرایطی که استرس و ناراحتی های روحی روانی علت ریزش مژه ها باشد را تریکوتیلومانیا (اختلال کندن موی وسواسی) می نامند. در این حالت خود فرد با تحریک مژه ها باعث کندن آن ها می شود.
به ندرت ریزش مژه ها می تواند نشانه ی سرطان پوست باشد اما احتمال آن وجود دارد. درواقع گسترش سلول های سرطانی در ناحیه ی پلک ها می تواند رشد مژه ها را متوقف کرده و تراکم آن ها را کاهش دهد.
روزاسه ی چشم، عفونت های باکتریایی یا قارچی و سایر بیماری های مشابه از دیگر دلایل ریزش مژه ها می باشد که تشخیص آن ها تنها توسط متخصص پوست و مو امکان پذیر است بنابراین توصیه می کنیم در صورت مواجهه با ریزش غیرطبیعی مژه ها یا هرگونه تغییرات نامتعارف در ناحیه ی پلک و پوست اطراف چشم مراجعه به مراکز درمانی معتبر را برای حفظ سلامتی خود فراموش نکنید.
اگر همزمان با ریزش مژه، ریزش موهای ابرو و سر را نیز تجربه کردید، این مشکل ممکن است نشانه ای از یک وضعیت یا مشکل سلامتی سیستمیک بوده و علت ریزش مژه و سایر موها می تواند یکی از موارد زیر باشد:
در آلوپسی که ماهیت خود ایمنی داشته باشد، بدن به فولیکول های موی خود حمله می کند و منجر به ریزش کامل، جزئی یا مقطعی موهای بدن، سر و صورت می شود و آلوپسی حاد (ریزش موی ناگهانی و موقت) می تواند بدلیل بیماری های مزمن، تب، آنفولانزا، کم خونی، زایمان یا در سنین بسیار بالا ایجاد شود.
تیروئید غده ای در گردن است که وظیفه ی کنترل هورمون ها را برعهده دارد. پرکاری و کم کاری تیروئید می تواند علت ریزش مژه و سایر موها باشد. نشانه های رایج دیگر اختلالات تیروئیدی عبارت اند از تغییر وزن محسوس، فشار خون و ضربان قلب غیر طبیعی و به یاد داشته باشید که درمان اختلالات تیروئیدی علاوه بر تاثیر بر سلامتی موها و زیبایی چهره، بر سلامت کل بدن تاثیرگذار بوده و درمان فوری این دسته از مشکلات کاملا ضروری می باشد.
استرس های مزمن و نداشتن رژیم غذایی سالم و کمبود مواد مغذی مورد نیاز بدن از جمله دلایل دیگر ریزش موهای سر، مژه و ابروها می باشد. بطور کلی سبک زندگی سالم بر سلامت کل بدن تاثیرات بسیار مطلوبی دارد و به همین دلیل توصیه می شود دوری از محیط های استرس زا، حفظ آرامش خود، انتخاب رژیم غذایی با مصرف متعادل ویتامین ها و مواد معدنی و در صورت صلاح دید پزشک متخصص، مصرف منظم مکمل های غذایی برای تقویت موهای خود را از یاد نبرید.
و گرفتن نزدیک ترین نوبت های متخصصین بصورت آنلاین کلیک کنید.
با لایه بردارهای قوی خانگی آشنا شوید
چقدر با اسکلروتراپی صورت آشنا هستید
روش های درمان لک های آفتاب سوختگی
با رعایت چند نکته، در خانه بوتاکس کنید
برای مطالعه ی مراقبت های قبل و بعد از اقدامات زیبایی و نکات مراقبتی بیماری های پوستی کلیک کنید.
https://www.aao.org/eye-health/tips-prevention/why-are-my-eyelashes-falling-out