کرونا روی پوست ماندگاری کرونا روی پوست علائم کرونا واکسن کرونا ماندگاری ویروس کرونا روی پوست علائم کرونا روی پوست
با توجه به افزایش پاندمی بیماری کوید 19، آگاهی از علائم پوستی ناشی از کرونا، مدت زمان ماندگاری کرونا روی پوست ، نکات مراقبتی برای جلوگیری از ابتلا به این بیماری و... اهمیت ویژه ای داشته و به همین دلیل در ادامه می خواهیم به چند مورد از شایع ترین سوالات در این باره پاسخ دهیم.
ماندگاری کرونا روی پوست:
ویروس کرونا می تواند تا 9 ساعت بر روی پوست زنده بماند!!!
بر اساس آخرین تحقیقات انجام شده در این زمینه، ویروس کرونا بسیار بیشتر از ویروس آنفولانزا (حدود 2 ساعت) بصورت زنده بر روی پوست می ماند و خوشبختانه هر دو ویروس با استفاده از شوینده های استاندارد و محصولات ضدعفونی کننده ی مناسب، به راحتی از سطح پوست جدا شده و از بین می روند.
البته درنظر داشته باشید که ویروس کرونا بر روی سطوح مسی تا 4 ساعت، مقوا تا 24 ساعت و سطوح استیل و فولاد ضد زنگ تا 72 ساعت زنده می ماند اما در صورت استفاده از ضدعفونی کنند های خریداری شده از داروخانه های معتبر، تا نهایت 15 ثانیه بعد ویروس های کرونا و آنفولانزا بطور کامل غیرفعال می شوند.
ویروس کرونا می تواند از طریق تماس با بافت های زیر پوستی، قسمت های دارای مخاط و عروق خونی، باعث ایجاد عفونت پوستی شود و ایجاد بثورات پوستی (تغییر رنگ و بروز دانه های سطحی بر روی پوست) نیز ممکن است نشانه ی ابتلا به این عارضه باشد.
متاسفانه تصورات غلط زیادی در این زمینه وجود دارد و بعضی افراد بر این باورند که مصرف الکل و مواد سفید کننده می تواند ایمنی بدن را از داخل افزایش دهد یا اینکه لامپ های اشعه ی فرابنفش باعث ضدعفونی شدن سطح پوست می شوند اما تمامی اخبار و نوشته های مشابه اشتباه بوده و توصیه می شود نکات مراقبتی را تنها از سایت های رسمی و معتبر دنبال کنید.
طبق یکی از تحقیقات انجام شده در این زمینه، حدود 20 درصد از 88 نفر بیمار مبتلا به کوید 19 با بثورات و دانه های پوستی مانند آبله مرغان و کهیر مواجه شدند و تحقیقات انجام شده بر روی کودکان نیز با نشانه های مشابه و تغییرات پوستی-عروقی همراه بود، بدین صورت که علائمی همچون کبودی بدلیل انسداد عروق خونی کوچک و حمله به زنجیره های هموگلوبین نیز مشاهده می شد.
همچنین با مشاهده ی تغییر رنگ انگشت ها به قرمز و بنفش نیز بهتر است به مراکز درمانی معتبر مراجعه کنید تا این عارضه را هر چه سریع تر ریشه یابی شود زیرا ممکن است بدلیل ابتلا به ویروس کرونا خود را نشان دهد.
شستشوی بیش از اندازه ی دست ها باعث از بین رفتن رطوبت سطحی و کاهش خاصیت حفاظتی اپیدرم (بیرونی ترین لایه ی پوست) شده و احتمال بروز مشکلات پوستی از جمله خشکی و پوسته پوسته شدن و تحریک پذیری پوست را افزایش می دهد لذا توصیه می شود با افراط در انجام نکات مراقبتی به سلامت پوست و بدن خود آسیب نرسانید.
از طرفی دیگر استفاده ی مداوم از ماسک های طبی احتمال بروز مشکلات پوستی از قبیل: روزاسه، آکنه و... را افزایش می دهد، شستن مداوم دست ها با صابون باعث بروز خشکی، خارش و چروک های ریز می شود و استفاده از الکل نیز باعث کم آبی و خشکی پوست می شود. حال چکار باید کرد؟!
به این نکته توجه داشته باشید که تا تمام شدن وضعیت کنونی، مراقبت های روزانه ی پوست در کنار رعایت نکات بهداشتی برای جلوگیری از ابتلا به کوید 19 از اهمیت ویژه ای برخوردار است و به همین دلیل استفاده ی روزانه از شوینده های ملایم پوست صورت و دست ها، مرطوب کننده های استاندارد، ضدآفتاب و... را در اولویت خود قرار دهید تا از داشتن پوستی شاداب و سالم لذت ببرید.
در آخر توصیه می شود برای انتخاب بهترین محصولات مراقبتی متناسب با نوع پوست و مشکلات پوستی خود، مشاوره با متخصصین باتجربه را از یاد نبرید.
و گرفتن نزدیک ترین نوبت های متخصصین بصورت آنلاین کلیک کنید.
Identifiers and Pagination:
Year: 2020
Volume: 14
First Page: 28
Last Page: 30
Publisher Id: TODJ-14-28
DOI: 10.2174/1874372202014010028
Article History:
Received Date: 23/3/2020
Revision Received Date: 28/6/2020
Acceptance Date: 02/7/2020
Electronic publication date: 20/08/2020
Collection year: 2020
https://opendermatologyjournal.com/VOLUME/14/PAGE/28/FULLTEXT
https://www.livescience.com/coronavirus-survives-9-hours-on-skin.html