قویترین دارو برای درماتیت سبورئیک عکس درماتیت سبورئیک شامپو درماتیت سبورئیک درماتیت سبورئیک و ریزش مو کرم درمان درماتیت سبورئیک کرم درماتیت سبورئیک
درماتیت سبورئیک یک بیماری مزمن می باشد که باعث آریتمی پوست، پوسته پوسته شدن و ایجاد پلاک های چرب و مرطوب سفید رنگ می شود.
از آن جایی که این بیماری بیشتر در نواحی دارای غدد چربی خود را نشان داده و صورت و پوست سر که تاثیر مستقیمی بر زیبایی افراد می گذارند را درگیر می کند، از اهمیت ویژه ای برای درمان به موقع برخوردار بوده و اکثر بیماران به دنبال قویترین دارو برای درماتیت سبورئیک می باشند.
همچنین تعداد قابل توجهی از مردم سراسر جهان شوره ی سر که یک نوع خفیف و غیرالتهابی از درماتیت سبورئیک می باشد را برای مدت کوتاه یا طولانی تجربه کرده اند و به دنبال روش های کنترل و درمان این عارضه هستند و به همین دلیل اکنون می خواهیم به بررسی قویترین دارو برای درماتیت سبورئیک و چالش های این بیماری بپردازیم.
در ابتدا باید درنظر داشته باشید که تشخیص درماتیت سبورئیک از بیماری هایی همچون: روزاسه، پسوریازیس، اگزما، درماتیت دمودکس، پیتریازیس ورسیکالر، درماتیت تماسی، عفونت هایی که منجر به کچلی می شوند و ... کار نسبتا دشواری بوده و کاملا تخصصی می باشد. این موضوع بدین معناست که درصورت مشاهده ی نشانه های پوستی با سابقه ی هرکدام از بیماری های نام برده شده، ممکن است این بار به درماتیت سبورئیک مبتلا شده باشید و استفاده از داروهای قبلی نتیجه ای به همراه نداشته باشد.
پس در قدم اول پس از مشاهده ی پوسته پوسته، قرمزی و ایجاد لک های سفید رنگ که به راحتی از سطح پوست جدا می شوند، باید به متخصصین پوست و مو ی با تجربه مراجعه کنید. در بعضی مواقع نیز بیمار به سبوپسوریازیس مبتلا بوده که شامل علائم ظاهری هر دو بیماری می باشد و روش های درمانی مخصوص خود را دارد.
توجه داشته باشید که درماتیت سبورئیک یک بیماری مزمن بوده و احتمال شیوع و گسترش آن در روزهای بعد به شدت وجود دارد و از طرفی اهداف درمانی، کاهش علائم ظاهری به خصوص خارش می باشد و هرچه روند درمان زودتر شروع شود، نتایج مطلوب تری به همراه دارد و داروهای ضد قارچ، ضد التهاب و کراتولیتیک ها تاثیرات بسیار مثبتی بر کنترل و رفع نشانه های ظاهری درماتیت سبورئیک دارند.
همچنین موادی مانند: کتوکونازول، سرتاکونازول، مترونیدازول، ایتراکونازول، کورتیکو استروئیدها، گلوکونات لیتیوم، کالسیرونین و پیمکرولیموس ها نیز درمان های مناسبی برای این عارضه به شمار می روند اما مقدار دقیق دوز مصرفی هرکدام از اهمیت ویژه ای برخوردار بوده و تنها تحت نظر متخصصین می توان نتایج فوق العاده ای بدست آورد.
البته در بعضی مواقع، از داروهای ترکیبی ضد قارچ و ضد التهاب برای کنترل نشانه های درماتیت تماسی استفاده می شود و پمادهای ترکیبی قوی با خاصیتی فوق العاده، به پزشکان متخصص در روند درمان کمک شایانی می کنند.
برای رفع این مشکل بر روی پوست سر نیز از شامپو با فرمولاسیون های مخصوص که حاوی مواد ضد قارچ، کورتیکواستروئیدها و کراتولیتیک ها هستند استفاده می شود و طبق تحقیقات انجام شده، موادی همچون: کلوباتازول پروپینات، اسید سالیسیلیک، روی پیریتیون، لیپوهیدروکسی اسید و پروپیلن گلیکول که در ترکیبات شامپوهای مخصوص وجود دارند نیز بسیار مناسب و تاثیرگذار می باشند.
نتیجه:
درماتیت سبورئیک که به نظر می رسد بدلیل فعالیت های غیرطبیعی مخمرهای طبیعی موجود بر سطح پوست خود را نشان می دهد، یکی از بیماری های مزمن پوستی بوده و کرم و پمادهای متفاوتی برای کنترل علائم آن وجود دارد اما اینکه کدام یک از ترکیبات و مواد مؤثر نتیجه ی بهتری بر روی پوست شما دارند، بسته به وضعیت جسمی، پرونده و سابقه ی پزشکی شما متفاوت بوده و نمی توان بر اساس اینکه یک پماد موضعی تاثیر شگفت انگیزی بر پوست نزدیکان شما داشته، نتیجه گرفت که درمان مناسبی برای شما می باشد و اتفاقا این عمل خودسرانه می تواند بدلیل مناسب نبودن دوز داروی موضعی برای پوست شما، عوارض جدی و حادی به همراه داشته باشد لذا مراجعه به متخصصین پوست و مو در اولین فرصت ممکن را از یاد نبرید.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3579488
و گرفتن نزدیک ترین نوبت های متخصصین بصورت آنلاین کلیک کنید.
برای مطالعه ی راه های ساده ی درمان لک های پوستی خود کلیک کنید
چرا مژه هامون میریزن و چطور جلوی این اتفاق رو بگیریم؟!
برای اطلاع از کاربردهای سابسیژن و رفع سریع جای جوش کلیک کنید