از بین بردن شوره سر رفع دائمی شوره سر درمان شوره سر برای شوره سر علت شوره سر رفع دائمی شوره سر چگونه شوره سر را از بین ببریم رفع شوره سنگین مو درمان سریع شوره سر
شوره ی سر همان پوست سر می باشد که با خارش و پوسته پوسته شدن همراه است و بیشتر افراد در طول زندگی خود از سنین نوجوانی تا میانسالی آن را تجربه می کنند.
این عارضه به دلایل متفاوتی از جمله: درماتیت سبورئیک، واکنش های آلرژیک، پسوریازیس و اگزما خود را نشان می دهد و واکنش بیش از حد نوعی مخمر بر روی پوست سر، یکی از رایج ترین دلایل بروز شوره ی سر می باشد. البته عواملی همچون: آب و هوا، سن، سطح استرس افراد، شرایط پزشکی و محصولات مراقبتی و آرایشی پو نیز می توانند باعث افزایش احتمال ابتلا به شوره ی سر شوند.
در ادامه به علت های بروز شوره ی سر و تعدادی از رایج ترین نکات مراقبتی این عارضه اشاره می کنیم.
افراد مبتلا به درماتیت سبورئیک پوستی تحریک پذیر و چرب دارند و بیشتر از افراد سالم در معرض ابتلا به پوسته پوسته های سفید و زرد رنگ بر روی پوست سر خود هستند. همچنین قرمزی، التهاب و پوسته پوسته شدن تنها به پوست سر محدود نشده و ممکن است پشت گوش ها، ابروها، سینه و سایر نقاط بدن را نیز درگیر کند. اما چه افرادی در معرض ابتلا به درماتیت سبورئیک هستند؟!
این عارضه بیشتر در افرادی که مبتلا به صرع، پارکینسون، افسردگی، آکنه های پوستی، مصرف بی رویه ی الکل، اختلالات اشتها، سیستم ایمنی ضعیف و چاقی هستند، مشاهده می شود و طبق مطالعات انجام شده، حدود 30 تا 83 درصد افراد مبتلا به HIV به درماتیت سبورئیک نیز مبتلا هستند.
همچنین افراد مبتلا به اگزما، پسوریازیس، درماتیت تماسی، عفونت های قارچی و مالاسزیا نیز کاندیدهای ابتلا به شوره ی سر می باشند و کمبود روی، ویتامین B، امگا 6 و برخی از مواد معدنی نیز باعث تشدید این عارضه می شوند.
هرچند شوره ی سر وضعیت اورژانسی پزشکی نمی باشد اما از آن جایی که ظاهر ناخوشایند و آزاردهنده ای به همراه دارد و اغلب با خارش های اذیت کننده همراه است، توصیه می شود در اولین فرصت ممکن به متخصصین پوست و مو مراجعه کنید و در صورت مشاهده ی هرکدام از موارد زیر، معاینه ی تخصصی پزشک الزامیست:
https://www.medicalnewstoday.com/articles/152844#complications