کاشت مو چیست ؟
امروزه با توجه به افزایش ریزش مو میان خانم ها و آقایان حتی در سنین پایین، روش های رشد و ترمیم مجدد موهای سر مورد توجه بسیاری از افراد قرار گرفته است. شاید در ابتدا به نظر نرسد اما ریزش مو و در نهایت طاسی سر به مرور زمان باعث کاهش اعتماد به نفس، استرس و نگرانی های متعدد در افراد می شود بنابراین بهتر است در همان ابتدای شروع ریزش موهای سر به فکر درمان این عارضه باشید تا از عوارض جانبی آن جلوگیری کنید.
با توجه به موارد فوق سوالات متعددی در ذهن افراد نقش می بندد:
بهترین روش درمان ریزش مو چیست؟
آیا درمان دائمی برای این عارضه وجود دارد؟
کاشت مو چیست؟
علمی ترین و بی خطرترین روش های مقابله با ریزش مو چیست؟
در ادامه می خواهیم کاشت مو که یکی از محبوب ترین روش های مقابله با این بیماری است را بطور کامل بررسی کنیم:
کاشت مو به دو روش اصلی FUT و FIT انجام می شود و روش های دیگر در واقع زیر مجموعه ی این تکنیک ها می باشند. به عنوان مثال روش کاشت مو SUT زیر مجموعه روش کاشت مو FIT است. کاشت مو برای آقایانی که ریزش موی سرشان مطابق الگوی ریزش موی مردانه است یا خانم هایی که دچار کم پشتی موهای سر شده اند و افرادی که در تصادف یا حادثه ی آتش سوزی بخشی از موهای خود را از دست داده اند، جواب دهی بهتری داشته و این افراد کاندیدهای کاشت مو می باشند اما در صورتی که طاسی گسترده باشد ، ریزش مو به دلیل داروهای شیمیایی اتفاق بیافتد یا افرادی که دارای مقدار معینی مو برای پیوند اولیه نباشند، کاشت مو جوابدهی مناسبی نخواهد داشت.
توجه داشته باشید که این کار باید حتما تحت نظر متخصص پوست و مو انجام شود اما انتخاب نوع کاشت بر عهده ی مراجعه کننده می باشد و اختیار تام دارد. البته همواره مشورت با پزشک برای انتخاب بهترین روش کاشت مو عملی عاقلانه بوده و نتیجه ای مطلوب به همراه خواهد داشت.
روش های کاشت مو با توجه به فاکتور نحوه ی برداشت پیوند مو مشخص می شوند که در ادامه با انواع روش های کاشت مو آشنا می شویم:
برداشت فولیکول های مو در این روش به صورت واحدی و تکی از مناطق مختلف توسط پزشک انجام می شود سپس به مناطق مدنظر پیوند می زند.
برداشت فولیکول های مو در این روش بصورت خطی و پشت سر هم انجام می شود. این کار بصورت جدا سازی نوار های چند اینچی از پشت سر و پیوند به مناطق مدنظر انجام می گردد.
کاشت مو در کنار مزایای فوق العاده و تاثیر بسیار خوبی که بر ظاهر افراد دارد، یک سری عوارض جانبی نیز به همراه دارد که آگاهی از آن ها نقش مهمی بر سطح رضایت نهایی خواهد داشت.
خون ریزی، درد، کبودی دور چشم، عفونت، بی حسی پوست ناحیه ی تحت درمان، خارش، التهاب و عفونت فولیکول های مو، از بین رفتن ناگهانی موهای کاشت شده و بوجود آمدن موهای غیر طبیعی از جمله عوارض کاشت مو می باشند که در صورت مراجعه به مراکز درمانی معتبر، احتمال ابتلا به هرکدام به شدت کاهش می یابد.
همچنین پس از کاشت مو استفاده از داروهای ضد درد ، آنتی بیوتیک ها، داروهای ضدالتهاب و ... نیز توسط پزشک متخصص گاها تجویز می شود و استفاده ی منظم و مداوم آن ها برای کنترل و کاهش عوارض جانبی ضروری می باشد.
در آخر توصیه می شود کاشت موی خود را تنها در مراکز بهداشتی و درمانی معتبر و تحت نظر متخصصین پوست و مو انجام داده تا عوارض جانبی به حداقل میزان ممکن کاهش پیدا کنند.
https://www.healthline.com/health/hair-transplant#outlook
با لایه بردارهای قوی خانگی آشنا شوید
چقدر با اسکلروتراپی صورت آشنا هستید
روش های درمان لک های آفتاب سوختگی
با رعایت چند نکته، در خانه بوتاکس کنید
برای مطالعه ی مراقبت های قبل و بعد از اقدامات زیبایی و نکات مراقبتی بیماری های پوستی کلیک کنید.