انواع حساسیت در کودکان درمان خانگی حساسیت کودکان داروی ضدحساسیت خانگی کودکان آلرژی پوستی کودکان درمان حساسیت غذایی کودکان آلرژی کودکان حساسیت کودکان حساسیت آلرژی
بثورات پوستی گاها بر روی پوست کودکان بخصوص در هوای خشک بوجود می آید اما ضایعات پوستی که به سختی از بین می روند می توانند نوعی حساسیت پوستی باشند.
آلرژی های پوستی رتبه ی اول، آلرژی به مواد غذایی رتبه ی دوم و آلرژی های تنفسی رتبه ی سوم را میان انواع حساسیت کودکان داشته و آمار ابتلا به آلرژی های پوستی و غذایی میان کودکان در حال افزایش است و به همین دلیل توصیه می شود مراقبت از پوست کودکان خود را جدی بگیرید.
آلرژی پوستی در کودکان می تواند همزمان سلامت جسم و روح فرزندان شما را تحت تاثیر خود قرار داده و بر کیفیت زندگی آن ها تاثیرات مخرب متفاوتی داشته باشد و از طرفی دیگر، آلرژی های غذایی یا آلاینده های محیطی می توانند بستر مناسبی برای بروز بیماری های پوستی باشند.
اگزما یکی از رایج ترین بیماری های التهابی پوست می باشد که تقریبا از هر 10 کودک، یک نفر به آن مبتلا می شود و شروع علائم آن اغلب میان کودکان 1 تا 5 سالگی به چشم می خورد که دوری از مواد محرک پوست و استفاده از پمادهای تخصصی تجویز شده توسط پزشک متخصص به همراه مرطوب کننده های مخصوص می تواند تا حدود زیادی علائم پوستی را کاهش دهد.
درماتیت تماسی پس از لمس ماده ی تحریک کننده باعث بروز علائم آزاردهنده مانند تشکیل تاول های پوستی و ایجاد پوسته پوسته می شود که پزشک متخصص می تواند در تشخیص این نوع عارضه در کودکان به شما کمک کند و در چنین مواقعی معمولا داروهای استروئیدی، آنتی هیستامین (برای کنترل خارش) و کرم های مرطوب کننده ی مخصوص پوست کودکان تجویز می شوند.
کهیرهای پوستی نیز اغلب بلافاصله پس از لمس مواد محرک با جوش های ریز پوستی و برجستگی های قرمز رنگ بر روی پوست نمایان شده و برخلاف سایر حساسیت ها با علائم خشک و پوسته پوسته همراه نمی باشد. توجه داشته باشید درمان به موقع و اصولی حساسیت های پوستی نکته ی حائز اهمیتی بوده که برای جلوگیری از بروز علائم تنفسی، تورم دهان و صورت الزامی می باشد.
داروهای مورد نیاز متناسب با شدت آلرژی، ناحیه ی آسیب دیده و شرایط عمومی کودکان متفاوت می باشند و در قدم اول باید کودکان را از محیط های محرک دور نگه دارید.
گرد و غبار، رنگ ها، برخی مواد غذایی (که به مرور زمان باید آن ها را شناسایی کرده و فرزند خود را نسبت به احتمال بروز علائم پوستی پس از مصرف مواد غذایی محرک آگاه سازید)، مواد معطر، محصولاتی که از جنس لاتکس هستند، موی حیوانات، گرده ی گل و... از جمله موادی هستند که از طریق استنشاق یا خوردن می توانند علائم پوستی را بدتر کنند.
پزشک متخصص نیز با توجه به انجام برخی آزمایش ها می تواند به شما در شناسایی مواد محرک پوست فرزندتان راهنمایی کند و درنظر داشته باشید بعضی اوقات کهیرهای پوستی ممکن است نشانه ای از شوک آنافیلاکتیک باشند که یک تهدید بالقوه برای زندگی افراد بشمار می آید. علائم لین عارضه شامل نبض سریع یا ضعیف، تورم چشم، لب یا صورت، حالت تهوع، استفراغ، سرگیجه، غش و مشکلات تنفسی می باشد که در چنین شرایطی توصیه می شود با اورژانس تماس بگیرید.
حمله های آلرژیک کودکان در هر سنی ممکن است بوجود آیند و خوشبختانه با افزایش سن احتمال بروز این مشکل کاهش می یابد و بطور کلی توصیه می شود قبل از گسترش علائم پوستی برای درمان این عارضه اقدام کنید.
جهت جلوگیری از بروز علائم حساسیت های پوستی در کودکان توصیه می شود دور دهان نوزادان را همواره تمیز نگه دارید (حتی آب دهان گاها می تواند پوست را تحریک کند)، برای شستشوی پوست صورت، بدن و موهای کودکان از محصولات تخصصی مناسب کودکان که ضدحساسیت هستند استفاده کنید، ناخن کودکان را همواره کوتاه و تمیز نگه دارید، وان آب و کف می تواند پوست فرزندانتان را تحریک کند و به همین دلیل توصیه می شود مدت زمان استحمام کودکان را کاهش دهید و از آب ولرم برای شستشوی بدن و موهای کودکان استفاده کنید، پس از حمام استفاده از مرطوب کننده ها را از یاد نبرید و همواره پوست تمام بدن فرزند خود را چک کنید تا در صورت بروز علائم غیرمعمول پوستی حتما به متخصصین باتجربه مراجعه کنید.
و گرفتن نزدیک ترین نوبت های متخصصین بصورت آنلاین کلیک کنید.
کهیر در کودکان را چطور درمان کنیم
بهترین روش های درمانی برای قارچ پوستی در کودکان
بهترین درمان میخچه ی در کودکان
Medically reviewed by Alana Biggers, M.D., MPH — Written by Kristeen Cherney — Updated on September 3, 2019
https://www.healthline.com/health/pictures-skin-allergies-children
https://www.webmd.com/allergies/common-skin-allergies-kids
https://www.webmd.com/allergies/treating-skin-allergy-symptoms-kids