پماد ضدقارچ پوستی کودکان اسم پماد ضدقارچ پوستی کودکان انواع حساسیت پوستی در کودکان قارچ پوستی در کودکان پماد درمان قارچ پوستی عفونت قارچی قارچ پماد قارچ
در ابتدا بهتر است بدانیم که اثربخشی یک پماد ضدقارچ پوستی کودکان به شرایط عمومی و سایر مشکلات بدن کودکان (مانند مشکلات سیستم ایمنی بدن)، شدت بیماری و محل بروز علائم قارچ پوستی نیز بستگی دارد و به همین دلیل پماد یا کرم و سایر محصولاتی که برای پوست آشنایان شما نتایج سریع و قابل قبولی داشته است، الزاما روش درمانی مناسبی برای کودک شما به شمار نمی رود و در این مقاله تنها قصد معرفی چند مورد از بهترین کرم های درمانی عفونت های قارچی را داریم که جوابدهی هر کدام بر روی پوست کودکان شما ممکن است متفاوت باشد (معمولا بین چند روز تا 8 هفته و یا حتی بیشتر) و به همین دلیل تنها پزشک متخصص می تواند بهترین کرم درمانی را متناسب با شرایط فرزند شما تجویز کند.
پماد ضدقارچ پوستی کودکان با آسیب رساندن به دیواره ی سلولی قارچ ها باعث مرگ سلول های قارچی می شوند که برای پوست نقاط متفاوتی از بدن، پوست سر و ناخن ها قابل استفاده بوده و اغلب از کتوکونازول، کلوتریمازول ، تیوکونازول و سایر محصولات ضدقارچ استفاده می شود.
گاهی اوقات نیز از روش های ترکیبی برای درمان قارچ کودکان استفاده می شود بدین صورت که پماد ضدقارچ پوستی کودکان حاوی داروی ضدقارچ برای از بین بردن سلول های قارچی و مواد استروئیدی ملایم مانند هیدروکورتیزون برای درمان بثورات و التهاب پوست می باشد.
متاسفانه برخی افراد بصورت خودسرانه از آنتی بیوتیک های خوراکی یا موضعی برای درمان قارچ پوستی کودکان استفاده می کنند در حالی که ماهیت داروهای ضدقارچ و آنتی بیوتیک ها (داروهای ضدباکتری) کاملا متفاوت بوده و نه تنها آنتی بیوتیک ها توانایی از بین بردن قارچ پوستی را ندارند، بلکه استفاده ی خودسرانه از آن ها باعث بروز عوارض جانبی می شود و حتی اشخاصی که از آنتی بیوتیک مصرف می کنند مستعد بروز عفونت های قارچی نیز می شوند.
از پماد و کرم های ضدقارچ معمولا به مدت 2 تا 6 هفته یا حتی بیشتر استفاده می شود و اغلب کرم، اسپری و شامپوهای ضدقارچ عارضه ی جانبی ایجاد نمی کنند اما این موضوع بدین معنا نیست که مدت زمان و میزان استفاده ی آن ها مهم نیست و گاهی اوقات برخی افراد در دفعات ابتدایی استفاده از داروهای موضعی ضدقارچ احساس خارش، سوزش یا قرمزی بر روی پوست خود دارند و برخی از انواع داروهای ضدقارچ ممکن است منجر به بروز مشکلات کبدی شوند و بطور کلی بهتر است کودکان از روش های موضعی بجای قرص های خوراکی برای درمان هرچه سریع تر وضعیت پوستی خود کمک بگیرند.
همچنین استفاده ی خودسرانه از تربینافین که برای رفع قارچ پوستی مورد استفاده قرار می گیرد، ممکن است با دردهای شکمی، کاهش اشتها، حالت تهوع، سردرد، بثورات پوستی، اختلال در حس چشایی، دردهای عضلانی مفصلی و اسهال همراه باشد و فلوکونازول گاها منجر به حالت تهوع، سردرد و اسهال می شود.
شامپوهای حاوی کتوکونازول برای عفونت قارچی پوست سر مناسب بوده و میکونازول به صورت ژل های خوراکی و نیستاتین به صورت مایع در دسترس می باشد. تربینافین معمولا برای درمان عفونت های ناخن استفاده شده و در صورت بروز عفونت های جدی در بدن ممکن است نیاز به تزریق داروهای ضدقارچ باشد که متناسب با نوع قارچ در بیمارستان و مراکز درمانی تخصصی به کودکان تزریق می شوند.
همچنین شستشوی روزانه ی پاها بخصوص مابین انگشتان پا، استفاده از حوله ی شخصی و عدم استفاده از جوراب های نایلونی و کفش هایی که از جنس مواد مصنوعی هستند نیز بر جلوگیری از بروز علائم قارچی پوست مؤثر هستند.
و گرفتن نزدیک ترین نوبت های متخصصین بصورت آنلاین کلیک کنید.
کهیر در کودکان را چطور درمان کنیم
بهترین روش های درمانی برای قارچ پوستی در کودکان
علائم حساسیت در کودکان را بیشتر بشناسیم
بهترین درمان میخچه ی در کودکان
Authored by Dr Hayley Willacy, Reviewed by Dr Colin Tidy | Last edited 27 May 2020 | Meets Patient’s editorial guidelines
https://patient.info/infections/fungal-infections/antifungal-medicines