قرص برای جوش قرص ضدجوش درمان جوش قرص راکوتان برای جوش داروی ضدجوش قوی قرص ضدجوش کپسول آزیترومایسین برای جوش قرص برای جای جوش جوش آکنه
داروهای خوراکی برای کنترل جوش اغلب در قالب قرص بوده و نسبت به روش های موضعی مؤثرتر هستند اما برای اثربخشی نیاز به چندین ماه استفاده ی مداوم دارند بنابراین درصورت تجویز هرکدام از داروهای ضدجوش اگر پس از چند هفته ناامید شوید و مراقبت از پوست خود را کنار بگذارید، تنها وقت و هزینه ی خود را تلف کرده اید در صورتی که اتمام روند درمانی مطابق دستورالعمل های پزشک متخصص نتایج چشمگیری بر وضعیت پوست شما دارد.
قرص برای جوش احتمالا یکی از 3 ماده ی زیر را دارد.
آنتی بیوتیک های خوراکی، التهاب پوست و باکتری های سطحی پوست را کاهش داده و دوره ی مصرف آن ها باید کوتاه باشد زیرا ممکن است مقاومت به آنتی بیوتیک در بدن بوجود آید. استفاده ی خودسرانه از آنتی بیوتیک ها احتمال بروز عوارض جانبی مانند ناراحتی معده و سرگیجه را افزایش می دهد و حساسیت پوست نسبت به نور خورشید را افزایش می دهد بنابراین استفاده از کرم های ضدآفتاب، کلاه نقاب دار و عینک های آفتابی ضروری می باشد.
آنتی بیوتیک های خوراکی معمولا با رتینوئید و بنزوئیل پراکسیدهای موضعی تجویز می شوند.
درصورت عدم پاسخ دهی آنتی بیوتیک ها، در قدم بعدی ممکن است پزشک متخصص داروهای ضدآندوژن تجویز کند که اثربخشی مطلوبی بخصوص برای خانم های جوان دارند.
این دارو در اصل برای کنترل فشار خون می باشد اما در دوزهای معین و کم می توان برای آکنه های هورمونی نیز استفاده کرد تا تولید سبوم (چربی طبیعی ترشح شده برای محافظت از پوست) را کاهش دهد و معمولا یک دوره ی مصرف 3 ماهه دارد.
ایزوترتینوئین یک رتینوئید است که با نام رایج راکوتان شناخته شده می باشد و برای کنترل جوش های پوستی بسیار مؤثر است.
البته اکثر متخصصین این دارو را جزء روش های نهایی برای درمان جوش ها قرار می دهند زیرا عوارضی همچون خطر ابتلا به افسردگی، ریزش مو و... را به همراه دارد و طبق تحقیقات انجام شده حدود 85 درصد افراد پس از یک دوره مصرف راکوتان با پاکسازی کامل پوست خود مواجه می شوند و به همین دلیل مصرف این دارو محبوبیت زیادی میان افرادی که زیاد جوش می زنند دارد.
توصیه می شود در زمان مصرف راکوتان هرگونه تغییر نامتعارف در پوست، مو و بدن خود را با پزشک متخصص در میان بگذارید تا عوارض جانبی نیز بطور اصولی برطرف شوند. مثلا راکوتان می تواند منجر به خارش و خونریزی بینی شود که در چنین شرایطی پزشک با تجویز کرم های مراقبتی برای داخل بینی و توصیه به عدم قرارگیری در معرض گرد و غبار خشکی بینی شما را نیز برطرف می کند.
(البته رتینوئیدهای موضعی که مشتقی از ویتامین A هستند نه تنها چین و چروک های پوستی را برطرف می کنند بلکه با لایه برداری پوست منجر به پاکسازی منافذ پوستی شده و آکنه ها را برطرف می کنند. البته مصرف خودسرانه ی رتینوئیدهای موضعی می تواند منجر به ایجاد حساسیت و خشکی پوست شود و بطور کلی استفاده از مرطوب کننده و ضدآفتاب مناسب در مدت زمانی که از داروهای ضدجوش استفاده می کنید نکته ی بسیار مهمی می باشد)
اثربخشی هر نوع روش درمانی تا حدود زیادی به شرایط خود مراجعین وابسته است.
مثلا آنتی بیوتیک ها معمولا بین 6 تا 8 هفته استفاده می شوند و مصرف راکوتان بین 4 تا 6 ماه به طول می انجامد و در این مدت مصرف مداوم و البته منظم داروهای تجویز شده به همراه رعایت نکات مراقبتی بسیار مهم می باشد. تمامی داروهای خوراکی درمان آکنه های پوستی به نسخه نیاز دارند و پس از اتمام روند درمان نباید خودسرانه اقدام به مصرف داروهای خود کنید و ممکن است پزشک متخصص چندین روش درمانی را امتحان کند تا بهترین اثربخشی بر روی پوست شما حاصل شود بنابراین صبور باشید و بجای عمل به توصیه ی اقوام و دوستان تنها بر درمان مورد نظر پزشک خود متمرکز باشید تا در کوتاه ترین زمان ممکن بهترین نتایج را دریافت کنید.
و گرفتن نزدیک ترین نوبت های متخصصین بصورت آنلاین کلیک کنید.
چرا نباید خورسرانه راکوتان مصرف کنیم؟!
https://www.zelskin.com/acne/treatment-medications/oral/
https://www.everydayhealth.com/news/the-best-acne-fighting-ingredients/