بهترین پماد برای جوش صورت پماد زینک برای جوش جوش آکنه پماد خشک کننده ی جای جوش بهترین پماد جای جوش پماد جوش زیر پوستی ضدجوش صورت درمان جوش
جالب است بدانید طبق گفته ی یکی از متخصصین پوست، کرم های ضدلک با از بین بردن باکتری های سطحی پوست و لایه برداری ملایم منافذ پوستی را باز کرده و باعث زدودن چربی اضافی سطح پوست و کاهش التهاب می شوند.
اسیدهای آلفاهیدروکسی اسید (AHA) سلول های مرده که باعث انسداد منافذ پوست می شوند را از بین برده و باعث ایجاد لطافت بیشتر پوست می شوند. این دسته از کرم ها ممکن است حاوی اسید گلیکولیک و اسید لاکتیک باشند که خواص مشابه داشته و علاوه بر لایه برداری بر بهبود وضعیت پوست های مستعد آکنه نیز اثرگذار می باشند. بنابراین می توان گفت کرم های ضدجوش حاوی 2.5 تا 10 درصد از مواد نام برده شده انتخاب مناسبی برای برطرف سازی جوش های پوستی هستند.
دکتر الیزابت تانزی متخصص پوست در بخش جراحی لیزر پوست واشنگتن بر این باور است که ماسک های تهیه شده از خاک رس می تواند به تسکین پوست و کاهش تولید چربی کمک کنند اما مشورت با متخصصین قبل از شروع هرنوع مراقبت خانگی ضروریست زیرا پزشک متخصص پس از معاینه ی پوست مراجعه کننده بهترین روش های پیشگیری و درمان را ارائه می دهد.
اسیدآزلائیک یکی دیگر از لایه بردارها با خاصیت ضدباکتری بوده که همانند آنتی بیوتیک ها عمل می کند و در قالب کرم و ژل های مراقبتی برای درمان آکنه های خفیف تا متوسط از آن استفاده می شود.
همچنین بتاهیدروکسی اسید و اسیدسالیسیلیک نیز از لایه بردارهای قوی بشمار می آیند که حتی منافذ فولیکول های مو را نیز به خوبی تمیز کرده و شرایط تشکیل آکنه های جدید را تا حدود زیادی از بین می برند. اسیدسالیسیلیک مانند آسپرین خواص ضدالتهابی داشته و تحمل پوست هنگام استفاده از این ماده مقداری بیشتر از کرم های حاوی اسیدگلیکولیک می باشد.
گوگرد یک ماده ی معدنی است که بر کاهش چربی سطح پوست و لایه برداری مناسب مؤثر بوده و حتی برای افراد مبتلا به روزاسه نیز می تواند مفید باشد. از آن جایی که بوی گوگرد مقداری آزاردهنده است از این ماده تنها در محصولات مراقبتی پوست و پس از ترکیب با مواد دیگر می توان استفاده کرد.
روغن درخت چای یک ضدلک طبیعی است که خواص ضدالتهابی و ضدباکتری نیز دارد و محصولات مراقبتی پوست تنها با 5 درصد روغن درخت چای می توانند اثربخشی فوق العاده ای بر پوست های جوش دار داشته باشند اما افرادی که پوست حساس یا مستعد اگزما دارند باید حتما تست حساسیت را قبل از استفاده بر روی صورت خود انجام دهند.
آنتی بیوتیک های موضعی می توانند باکتری های P. acnes را از بین ببرند و بصورت خوراکی نیز مطابق با صلاح دید پزشک متخصص تجویز می شوند. تتراسایکلین، مینوسایکلین و آزیترومایسین از جمله معروف ترین آنتی بیوتیک هایی هستند که اغلب بطور همزمان با سایر محصولات مراقبتی پوست تجویز می شوند.
رتینوئید و ایزوترتینوئین های خوراکی از جمله معروف ترین داروهای خوراکی ضدجوش می باشند که بر کنترل آکنه های پوستی تاثیرات چشمگیری دارند.
گاهی اوقات نیز مصرف داروهای خوراکی برای سایر اختلالات و بیماری ها می تواند وضعیت آکنه های پوستی را بدتر یا بهتر سازد بنابراین هنگام مراجعه به پزشک متخصص برای درمان آکنه های پوستی بهتر است سابقه ی مصرف داروهای خوراکی و موضعی خود را با وضوح کامل بیان کنید.
در رابطه با تاثیر قرص های بارداری بر روی آکنه های صورت نظرات زیادی وجود داشته و برخی از پزشکان بر این باورند قرص های ضدبارداری ترکیبی حاوی هورمون های استروژن و روژستین بوده و به تنظیم نوسانات هورمونی که باعث ایجاد آکنه های دوره ای می شوند کمک می کند. البته بدیهی است مصرف این قرص ها بصورت خودسرانه می تواند پیامدهای بسیار جدی و خطرناک تر داشته باشد.
و گرفتن نزدیک ترین نوبت های متخصصین بصورت آنلاین کلیک کنید.
چرا نباید خورسرانه راکوتان مصرف کنیم؟!
https://www.everydayhealth.com/news/the-best-acne-fighting-ingredients/