درمان جوش کمر بهترین قرص جوش کمر جوش پشت کمر و کبد چرب جوش کمر در بلوغ جوش بزرگ روی کمر چگونه از جوش های کمر خلاص شویم درمان آکنه کمر جوش جوش قفسه ی سینه
تشکیل آکنه های پوستی معمولا از دوران بلوغ شروع شده و تا اواخر دهه ی 20 و حتی 30 سالگی ادامه دارند و در نقاطی مانند صورت، قفسه ی سینه و کمر خود را نشان می دهند.
توجه داشته باشید اگر برای درمان جوش و آکنه های پوستی اقدام نکنید، احتمال بروز لک های تیره یا جای زخم دائمی به شدت وجود داشته و افراد زیادی با جوش بر روی کمر خود مواجه می شوند اما چرا؟! چطور می توان این عارضه را کنترل کرد؟!
جوش روی کمر معمولا با چرب بودن پوست و لک های قرمز و جوش های زرد چرکی همراه است.
وقتی سطح هورمون ها در بدن بالا می رود، غدد چربی بیشتر فعالیت کرده و سلول های مرده در سطح پوست نیز باعث انسداد منافذ پوستی می شوند و جوش های پوستی را بوجود می آورند. از طرفی دیگر تجمع چربی بر روی پوست محیط مناسبی برای رشد باکتری ها بوده و منجر به ایجاد التهاب و جوش های چرکی می گردد.
همیشه پیشگیری بهتر از درمان است بنابراین با رعایت نکات زیر به کاهش جوش های روی کمر و جلوگیری از تشکیل آکنه های جدید کمک کنید.
درمان جوش کمر بر روی کاهش تولید چربی پوست متمرکز بوده و داروهای موضعی زیادی وجود دارند. محصولات حاوی بنزوئیل پراکسید و اسید سالیسیلیک برای کمک به درمان جوش کمر انتخاب مناسبی بوده و پیشنهاد می شود تحت نظر پزشک متخصص روزانه 1 الی 2 بار از آن ها استفاده کنید. محصولات موضعی معمولا طی 4 تا 8 هفته باعث بهبود وضعیت جوش های روی کمر می شوند اما مصرف خودسرانه ی آن ها ممکن است با علائم پوستی آزاردهنده همراه باشد.
ایزوترتینوین نیز یکی از داروهای قدرتمند است که قبل از تجویز معمولا آزمایش خون انجام می شود زیرا احتمال بروز عواض جانبی مانند افسردگی و خشکی اطراف لب ها و درد مفاصل وجود دارد.
روش های کلینیکی مانند لیزرتراپی تا حدود زیادی به رفع جوش های پوستی کمک می کنند و طبق شواهد بدست آمده لایه برداری شیمیایی نیز بر بهبود وضعیت جوش های سرسیاه اثرات مثبت چشمگیری دارد.
آنتی بیوتیک های خوراکی معمولا برای آکنه های شدید و کیستیک تجویز می شوند و به از بین بردن باکتری ها و کاهش التهاب پوست کمک کرده و گاها با داروهای موضعی تجویز می شوند.
دوره ی درمانی آنتی بیوتیک ها بین 2 تا 6 ماه بوده و از طرفی دیگر مصرف برخی دارو و قرص ها با تاثیر بر روی هورمون های بدن می توانند منجر به تشدید آکنه های پوستی شوند. مثلا مصرف قرص های ضدبارداری ممکن است باعث افزایش آکنه های پوستی شود بنابراین انتخاب بهترین قرص و دارو برای جوش های کمر تنها از عهده ی پزشک متخصص برمی آید.
و گرفتن نزدیک ترین نوبت های متخصصین بصورت آنلاین کلیک کنید.
Medically reviewed by Cynthia Cobb, DNP, APRN, WHNP-BC, FAANP —
Written by Amanda Barrell on July 24, 2017
https://www.medicalnewstoday.com/articles/318548
https://www.aad.org/public/diseases/acne/DIY/back-acne