درمان جای جوش صورت با لیزر برای جای جوش از بین بردن جای جوش از بین بردن جوش جای جوش صورت درمان جای جوش کرم برای جای جوش
زمان تقریبی مطالعه: 3 دقیقه
تقریبا می توان گفت جای 95 درصد زخم های بوجود آمده بر اثر آکنه ها بر روی پوست باقی خواهند ماند و این اصلا موضوع خوش آیندی نیست.
تغییر رنگ و افزایش حجم جای زخم های این چنینی ظاهری نافرم و بسیار بد حالت را به پوست افراد می دهد و با گذشت زمان این شرایط نامناسب پوستی تثبیت خواهد شد. به همین دلیل اگر در همان روز های اول برای درمان و ترمیم جای جوش و اکنه های پوستی خود اقدام کنید، نتایج بهتری دریافت خواهید کرد.
برای درمان جای جوش انواع روش های تهاجمی و غیرتهاجمی متنوعی پیشنهاد می شود اما یکی از بهترین روش های کارآمد و اثربخش، لیزردرمانی جای جوش می باشد.
در این تکنیک بوسیله ی نور متمرکز شده بر لایه ی سطحی پوست (اپیدرم)، بافت های اضافی و ناهمگون بوجود آمده در اثر زخم آکنه ها تا حدود زیادی شکسته شده و پوست سالم ترغیب به رشد و جایگزینی سلول های پوستی جدید به جای بافت اسکار می شود. با جدا شدن بافت اسکار از سطح پوست، این گرمای نور لیزرهاست که باعث تقویت جریان خون در ناحیه ی مدنظر و ترمیم بافت پوست می شود.
هرچند این روش جای زخم را بطور کامل از بین نمی برد ولی با توجه به تجربه ی اپراتور لیزر و پاسخ دهی بدن شما ناحیه ی زخم شده تا حدود زیادی ترمیم یافته و نسبت به حالت اولیه ی خود بسیار بهتر می شود.
اگر آکنه های فعال بر پوست خود دارید یا پوست ناحیه ی مدنظر شما تیره یا بسیار چروکیده می باشد، لیزردرمانی انتخاب مناسبی برای شما به حساب نمی آید البته بطور کل قبل از هرگونه اقدام زیبایی و درمانی مراجعه به پزشکان متخصص برای مشورت و آشنایی با بهترین روش ممکن مناسب پوست شما ضروری است.
همچنین این روش با ایمنی بالا و حداقل عوارض جانبی یکی از بهترین انتخاب ها برای افرادی که قصد ترمیم ضایعات پوستی خود را دارند می باشد. این روش نیازی به دوران نقاهت طولانی و بستری شدن در بیمارستان نداشته و به همین دلیل مورد توجه کارمند ها و افرادی که برای وقت خود اهمیت زیادی قائل هستند قرار گرفته است.
برای انجام این روش درمانی می توان متناسب با تشخیص پزشک از لیزرهای اربیوم و کربن دی اکسید استفاده نمود.
لیزر جای زخم معمولا تحت پوشش بیمه ها نمی باشد و هزینه ی نهایی این روش درمانی تا حدود زیادی به تعداد اسکار های تحت درمان، سطح ناحیه ی تحت پوشش، تعداد جلسات مورد نیاز و مقدار تبحر پزشک متخصص در بکار گیری دستگاه لیزر بستگی دارد.
متاسفانه مراکز غیرمعتبر و نامرتبط نیز اقدام به لیزر درمانی برای از بین بردن ضایعات پوستی، حذف موهای زائد و مواردی از این قبیل می کنند. باید توجه داشت که اثر بخشی این تکنیک تنها به دانش استفاده از دستگاه وابسته نبوده و علم و دانش اپراتور لیزر در زمینه ی درماتولوژی (امراض شناسی پوست) نیز بسیار حائز اهمیت می باشد. لذا توصیه می شود حتما برای انجام خدمات پوستی خود به پزشکان متخصص مراجعه کنید و سلامت پوست و بدن خود را به خطر نیاندازید.
همانطور که توضیح داده شد بدلیل غیرتهاجمی بودن لیزردرمانی احتمال عفونت و عوارض جانبی خطرناک به شدت کاهش می یابد اما در اغلب مواقع یک سری عوارض جانبی مشخص برای روش های درمانی و زیبایی وجود دارد.
عوارض جانبی لیزر درمانی به شرح زیر می باشد:
و سایر موارد مشابه و سطحی
درد ناشی از این تکنیک در همان ساعت های اول از بین می رود اما قرمزی جای لیزر شاید تا 10 روز پس از عمل بطور کامل برطرف شود.
و گرفتن نزدیک ترین نوبت های متخصصین بصورت آنلاین کلیک کنید.
جوانسازی پوست اطراف چشم با سریع ترین روش ممکن
اگر از تعریق بیش از اندازه ی زیربغل خود خسته شده اید حتما این مطلب را بخوانید
ضدآفتاب خوراکی، جالب ترین روش محافظت از پوست
برای مطالعه ی مراقبت های قبل و بعد از اقدامات زیبایی و نکات مراقبتی بیماری های پوستی کلیک کنید.
https://www.healthline.com/health/beauty-skin-care/laser-treatment-for-acne-scars