علت پیری پوست درمان پیری پوست پلوگیری از پیری پوست نشانه های پیری پوست علت پیری پوست در جوانی چه چیزی باعث پیری زودرس می شود پیری زودرس پوست پیری پوست
مقدمه:
علت پیری پوست همیشه تغییرات پوستی نیست!!!
بافت های عمقی به مرور زمان تحلیل رفته و کاهش حجم استخوان، عضله و چربی ها از طریق بیرونی ترین لایه یا همان پوست قابل مشاهده می باشد. در نتیجه کوچک شدن بافت های عمقی به علاوه نازکی پوست در کنار هم قرار گرفته و با نشانه هایی مانند شلی پوست، ایجاد چین و چروک و سایر علائم پیری پوست خود را نشان می دهد. بنابراین اکنون به بررسی علت پیری پوست می پردازیم.
قدرت محافظتی پوست به مرور زمان و با افزایش سن کاهش می یابد.
اپیدرم وظیفه ی محافظت در برابر اشعه های مضر نور خورشید و ترمیم سلول های آسیب دیده، زخم و بریدگی های پوستی را دارد، این قدرت به مرور زمان کمتر می شود و از طرفی دیگر ترشح چربی طبیعی سطح پوست کمتر شده و به همین دلیل است که بزرگان فامیل و افراد مسن پوستشان به مراتب خشک تر از جوانان می باشد و با علائمی همچون چین و چروک و افتادگی پوست مواجه می شوند.
کلاژن پروتئین مفیدی است که در لایه ی درم تولید می شود و بر خواص کشسانی و حفظ قوام پوست نقش مهمی دارد.
تولید کلاژن نیز با افزایش سن کمتر می شود و به همین دلیل شاهد افتادگی و خشکی پوست می شویم زیرا قدرت ذخیره ی رطوبت و بازگشت پوست به حالات اول پس از تغییر وضعیت آن به مراتب کمتر می شود.
همانطور که گفته شد کاهش حجم چربی های لایه ی هیپودرم نیز می تواند با اثرات مخرب بر ظاهر پوست خود را نشان دهد و یکی از علل اصلی چین و چروک های عمیق پوستی، همین تحلیل و کاهش حجم چربی می باشد.
علت پیری پوست تا حدودی به تغییرات طبیعی بافت پوست مرتبط است اما رفتار خود ما نیز بر تسریع یا کند شدن این روند تاثیر مستقیمی دارد.
هنگامی که بدون استفاده از کرم های ضدآفتاب خانه را ترک می کنیم، از کلاه نقاب دار و عینک های آفتابی مناسب استفاده نمی کنیم، به نکات مراقبتی که روزانه در مورد ترک سیگار، مشروبات الکلی و دوری از استرس می شنویم، عمل نمی کنیم نمی توان توقع داشت پوستی شاداب، باطراوت و جوان داشته باشیم.
همه ی ما می دانیم آلودگی های محیطی، داشتن اضطراب و استرس، ورزش نکردن و نداشتن تغذیه ی سالم به پوستمان آسیب رسانده و موجب بروز علائم پیری پوست می شوند. بروز چین و چروک های سطحی، افتادگی پوست، ایجاد خط اخم و خطوط دور چشم، لک های پوستی و... نیز تحت تاثیر همین عوامل به ظاهر ساده خود را نشان می دهند که تا حدودی توسط جوانسازی پوست با لیزر، تزریق فیلرهای پوستی و... قابل ترمیم و کنترل هستند اما پیشگیری از ایجاد آسیب های پوستی نیز نکته ی حائز اهمیتی می باشد.
نه تنها چین و چروک بلکه رفع تیرگی دور چشم نیز جزئی از جوانسازی صورت است.
چشم ها در مرکز توجه هستند و ژنتیک، افزایش سن، رژیم های خودسرانه، کمبود خواب، مصرف مواد غذایی مضر و مشروبات الکلی، کمبود ویتامین، خستگی، یک سری بیماری های زمینه ای و اختلالات هورمونی و... می توانند بر نازکی پوست اطراف چشم، سیاهی و پف زیر چشم تاثیرات مخرب فراوانی بگذارند که با لیزرتراپی تا حدود زیادی قابل برطرف شدن می باشد.
فعالیت بیش از اندازه ی ملانوسیت ها که منجر به بروز تیرگی اطراف چشم شده یا نازکی پوست که با ایجاد چین و چروک های پوستی مرتبط می باشد اغلب مواقع توسط لیزرتراپی به راحتی قابل درمان می باشند. روند جوانسازی پوست اطراف چشم نیز بسته به سطح مشکلات پوستی، دستگاه مورد استفاده و... معمولا تا 8 هفته به طول می انجامد.
توجه داشته باشید روش های خانگی مانند استفاده از کمپرس خنک، اصلاح رژیم غذایی و استفاده از کرم های دور چشم تا حدودی به جلوگیری از پیری پوست دور چشم کمک می کنند اما خواص درمانی ندارند.
و گرفتن نزدیک ترین نوبت های متخصصین بصورت آنلاین کلیک کنید.
https://drasgariclinic.com/laser-treatments/laser-skin-rejuvenation.html