پی ار پی بهتر است یا میکرونیدرلینگ پی ار پی به همراه میکرونیدرلینگ پی ار پی مو پی ار پی صورت چیست پی ار پی و میکرونیدلینگ عوارض پی ار پی صورت
میکرونیدلینگ یکی از تکنیک های مؤثر زیبایی و درمانی است که با استفاده از حرکت یک غلتک با سوزن های بسیار کوچک و ظریف بر روی پوست، سلول های کلاژن ساز را برای تولید کلاژن بیشتر تحریک کرده و منجر به بهبود جای زخم و کاهش علائم پیری پوست می شود.
پی آر پی (PRP) نیز یکی از روش های تزریقی با کاربردهای زیبایی و درمانی می باشد که از پلاسمای غنی شده از پلاکت که بخشی از خون مراجعه کننده می باشد، برای ترمیم ناحیه ی مدنظر استفاده می شود. در واقع PRP پلاسمای حاوی پروتئین، فاکتورهای رشد و سیتوکین می باشد که به ترمیم بافت پوست کمک شایانی می کند و پس از قرار گرفتن خون در سانتری فیوژ، از سایر اجزای بلااستفاده ی خون جدا می شود.
حال سوال اصلی این است که میکرونیدلینگ بهتر است یا پی آر پی؟
کدام روش پاسخ دهی بهتری بر روی پوست با کمترین عوارض جانبی را به همراه دارد؟
طبق مطالعات انجام شده در این زمینه، میکرونیدلینگ پوست به همراه پی آر پی می تواند مؤثرتر از هرکدام از تکنیک ها بطور جداگانه باشد.
پزشک متخصص ابتدا از دستگاه میکرونیدلینگ استفاده کرده و پس از آن با استفاده از پی آر پی به تکثیر سلولی و تولید کلاژن های ناحیه ی تحت درمان کمک می کند. اما این تکنیک ترکیبی برای کدام یک از موارد زیبایی و درمانی مورد استفاده قرار می گیرد؟
اگر شما هم از جای جوش، اسکار ناشی از زخم های جراحی، چین و چروک و خطوط ظریف پوستی، هایپرپیگمنشن یا همان لک های تیره ی پوستی، آفتاب سوختگی، منافذ باز و ناهمواری های سطحی پوست خود خسته شده اید، میکرونیدلینگ به همراه پی آر پی گزینه ی مناسبی برای رشد سلول های پوستی جوان و سالم تر به همراه ترمیم ناحیه ی آسیب دیده می باشد.
طبق آزمایش انجام شده در این زمینه، از 50 نفر داوطلب دارای جای جوش که میکرونیدلینگ با آب مقطر را برای بهبود پوست خود انتخاب کرده بودند، 45.84 درصد بهبود در وضعیت پوستی مشاهده شد. این در حالی است که از میان داوطلبان میکرونیدلینگ به همراه پی آر پی، بهبود اسکار آکنه ها تا 62.20 درصد محقق شد و هیچ یک از شرکت کنندگان عوارض جانبی ماندگار را گزارش نکردند.
بنابراین می توان گفت میکرونیدلینگ به همراه پی آر پی بدلیل مزایای بیشتر از جمله:
و کاهش میزان عوارض جانبی، روش مناسب تری نسبت به استفاده از میکرونیدلینگ به تنهایی می باشد. البته تعداد جلسات درمانی متناسب با سطح ناحیه ی تحت درمان و نوع آسیب دیدگی پوست متفاوت است و در صورت عدم جواب دهی مناسب به برخی از موارد حاد (مانند سوختگی های شدید)، پزشک متخصص از سایر روش های ایمن و مؤثر برای بهبود هرچه سریع تر پوست بیمار کمک می گیرد و میکرونیدلینگ به همراه پی آر پی برای جای جوش اغلب در کمتر از 9 ماه تغییرات چشمگیری به همراه دارد و این تکنیک برای تمامی تیپ های پوستی قابل استفاده می باشد.
همچنین از میکرونیدلینگ به همراه پی آر پی برای کاهش علائم پیری پوست نیز استفاده می شود.
تعداد جلسات مورد نیاز برای بهتر شدن شرایط پوستی متفاوت است و بطور کلی نتایج این تکنیک به مقداری زمان برای نشان دادن خود نیاز دارند زیرا این فرآیند به مرور زمان باعث تولید کلاژن و تاثیرگذاری بر پوست افراد می شود که نیازمند صبر و حوصله ی داوطلبان و پیگیری منظم جلسات درمانی برای چند هفته می باشد.
البته مراجعه به کلینیک های دارای مجوز و شناخته شده و رعایت نکات مراقبتی پس از هر جلسه نیز بر روند بهبودی شما نقش کاملا مستقیمی خواهد گذاشت.
و گرفتن نزدیک ترین نوبت های متخصصین بصورت آنلاین کلیک کنید.
با عوارض لیزرتراپی بیشتر آشنا شویم
چطور از کم پشتی موها جلوگیری کنیم؟!
چقدر با علائم زگیل تناسلی آقایان آشنا هستید؟!
برای مطالعه ی مراقبت های قبل و بعد از اقدامات زیبایی و نکات مراقبتی بیماری های پوستی کلیک کنید.
Medically reviewed by Catherine Hannan, M.D. —
Written by Beth Sissons on December 23, 2019
https://www.medicalnewstoday.com/articles/327381