لیزر جای زخم لیزردرمانی چیست لیزردرمانی زانو لیزر جای جوش لیزر جای بخیه لیزر جای سوختگی جای زخم جای سوختگی جای بخیه بینی جای بخیه ی سزارین
تجهیزات لیزردرمانی در زمینه ی پوست و مو با استفاده از یک دسته نور کاملا متمرکز بر روی بافت هدف با قابلیت تنظیم میزان قدرت اشعه های ساطع شده، در موارد متفاوتی مانند حذف موهای زائد، جوانسازی پوست، حذف تاتو،رفع جای جوش، جای بخیه، جای زخم و... مورد استفاده قرار می گیرد.
همه ی ما در طول زندگی خود با زخم های پوستی مواجه شده ایم و در آینه نیز ممکن است چنین حوادثی دوباره رخ دهند اما موضوع حائز اهمیت، زخم و جای زخم های بدشکلی می باشد که باعث تاثیرات منفی بر زیبایی پوست شده اند. قطعا همه ی خانم ها و آقایان از داشتن پوستی صاف و یک دست لذت می برند و داشتن جای زخم روی پوست ظاهر مناسبی ندارد.
به همین دلیل اکنون می خواهیم با یکی از بهترین روش های درمانی یعنی لیزر جای زخم بیشتر آشنا شویم.
هنگامی که زخم بر روی پوست ایجاد می شود، سلول های جدید پوستی برای ترمیم و جایگزینی پوست آسیب دیده تولید می شوند و گاهی اوقات، پوست جدیدی که بوجود می آید بافتی غیر همسطح و ناهمخوان با پوست اطراف خود از لحاظ رنگ و برآمدگی یا فرورفتگی دارد. در چنین شرایطی می توان با هدف قرار دادن عروق خونی موجود در بافت اسکار و از بین بردن سلول های آسیب دیده ی پوستی، روند ترمیم جای زخم ها را با روش بهتری ادامه داد.
لیزر جای زخم با استفاده از اشعه های خارج شده از دستگاه، لایه ی خارجی پوست را تحریک به تولید سلول های جدید پوستی و پوشاندن جای زخم می کند.
هرچند این تکنیک پوست را مثل روز اول یک دست نمی کند اما تا حدود زیادی جای زخم های ناشی از زگیل، کلوئیدها و جراحات پوستی، چین و چروک های متعدد، لک های پیری و ... را کم رنگ تر می کند و اغلب نتایج نهایی بسیار رضایت بخش، و تغییرات بوجود آمده کاملا چشمگیر هستند.
به علاوه لیزر جای زخم روشی کاملا ایمن است و بصورت سرپایی پس از استفاده ی بی حسی موضعی انجام می شود و گاها با عوارضی خفیف مانند درد، تورم و قرمزی همراه است که معمولا طی یکی دو روز اول از بین می روند. تعداد جلسات درمانی متناسب با اندازه و ناحیه ی تحت درمان متفاوت است و
این روش نسبتا به صرفه بوده و ضخامت اسکار و جای زخم را به حداقل میزان ممکن کاهش می دهد. لیزر جای زخم حتی برای تومورها و سایر ضایعاتی که بر روی پوست رشد می کنند مؤثر بوده و برای جای جوش، جای سوختگی، برطرف کردن لک های تیره و انواع هایپرپیگمنشن (تیره شدن پوست بر اثر تولید بیش از حد رنگدانه) نیز مورد استفاده قرار می گیرد اما درنظر داشته باشید بدلیل استفاده از نور و گرما در این روش، در صورت داشتن پوستی حساس به نور، حتما این موضوع را با پزشک خود در میان بگذارید تا در صورت لزوم از روش های جایگزین برای بهبود پوست شما استفاده شود.
همچنین ممکن است لازم باشد در صورت مصرف داروهای رقیق کننده ی خون، از چند روز قبل از انجام لیزر جای زخم مطابق صلاح دید پزشک مصرف آن ها را قطع کرده و اگر آکنه ی فعال و زخم باز در پوست خود داشته باشید، بهتر است تا بهبود کامل آن ها صبر کرده و سپس از تکنیک لیزرتراپی استفاده کنید.
تجهیزات لیزری برای ترمیم جای زخم در انواع متفاوتی وجود دارند که متناسب با نوع زخم و آسیب پوستی مورد استفاده قرار می گیرند. مثلا لیزر کربن دی اکسید برای زخم های عمیق تر و لیزر اربیوم برای آسیب های سطحی استفاده می شوند. همچنین نور لیزر می تواند به لایه های عمقی پوست نفوذ کرده و علاوه بر بهبود بافت اسکار، باعث کلاژن سازی و ارتقای کیفیت پوست شما شود. بنابراین لیزرتراپی تنها برای رفع مشکلات پوستی نمی باشد و کاربردهای زیبایی و جوانسازی پوست با نتایج فوق العاده نیز به همراه دارد.
و گرفتن نزدیک ترین نوبت های متخصصین بصورت آنلاین کلیک کنید.
برای مطالعه ی راه های ساده ی درمان لک های پوستی خود کلیک کنید
چرا مژه هامون میریزن و چطور جلوی این اتفاق رو بگیریم؟!
برای اطلاع از کاربردهای سابسیژن و رفع سریع جای جوش کلیک کنید
Medically reviewed by Catherine Hannan, M.D. —
Written by Valencia Higuera — Updated on July 24, 2018
https://www.healthline.com/health/laser-treatment-for-scars#Find-a-provider