درمان قطعی سلولیت سلولیت بازو رفع سلولیت پوست خطر سلولیت درمان سلولیت عفونی سلولیت بازو جراحی سلولیت درمان قطعی سلولیت سلولیت چیست رفع سلولیت
درمان قطعی سلولیت:
هنگامی که بافت پوست حالت پرتقالی پیدا می کند و توده و فرورفتگی های سطحی ظاهری نامناسب بوجود می آورند، این وضعیت را به اصطلاح سلولیت می نامند که حدود 80 تا 90 درصد خانم ها آن را در طول زندگی خود تجربه می کنند!
با انتخاب سبک زندگی سالم، رژیم غذایی کم چرب، ترک سیگار و دخانیات می توان از بروز سلولیت تا حدودی پیشگیری کرد. البته سلولیت آقایان را هم مانند خانم ها درگیر می کند اما بدلیل تفاوت در توزیع بافت چربی، عضلات و بافت های همبند بیشتر در خانم ها دیده می شود و هرچند در افرادی که چربی اضافی دارند شیوع بیشتری دارد، اما افراد لاغر نیز می توانند سلولیت را تجربه کنند. این مشکل بیشتر پس از 25 سالگی اتفاق می افتد ، اما می تواند افراد جوان تر ، از جمله نوجوانان را تحت تأثیر قرار دهد.
سلولیت درجه بندی معینی دارد بطوری که پوست پرتقالی با تعداد کمی فرورفتگی (کمتر از 4 تا) که ظاهری نسبتا افتاده دارد را سلولیت خفیف، 5تا9 فرورفتگی با عمق متوسط را سلولیت متوسط و بیشتر از 10 فرورفتگی عمیق در ناحیه ی مدنظر را سلولیت شدید می نامند وهرچند دلیل این عارضه دقیقا مشخص نیست، اما به نظر می رسد برهم کنش های بین بافت همبند زیرین پوست و لایه ی چربی زیر آن، عامل اصلی سلولیت باشد.
البته به نظر می رسد هورمون ها نیز نقش مهمی بر ایجاد سلولیت داشته باشند. استروژن، انسولین، نورآدرنالین، هورمون های تیروئید و پرولاکتیت بخشی از فرآیند تولید سلولیت می باشند و مثلا در خانم ها هنگام نزدیک شدن به سن یائسگی، کاهش سطح استروژن باعث کاهش جریان خون در بافت همبند زیر پوست، رساندن اکسیژن کمتر و در نتیجه تولید کلاژن های کمتر و بزرگ تر شدن سلول های چربی می شود که نتیجه ی نهایی، ایجاد سلولیت می باشد.
حال چطور می توان این عارضه را کنترل و برطرف کرد؟!
در ابتدا شما باید توسط یک پزشک متخصص معاینه شوید تا بهترین روش درمانی برای رفع سلولیت به شما معرفی شود. روش های نسبتا متنوعی برای برطرف کردن سطح ناهموار پوست شما وجود دارد و متناسب با شرایط شخصی و شدت پیشرفت سلولیت در هر شخص، تکنیک های بکار گرفته شده می توانند متفاوت باشند و مسلما درمان قطعی سلولیت زمان بر می باشد.
در چنین مواقعی استفاده از کرم های حاوی کافئین بر کم آبی سلول های چربی و کمتر دیده شدنشان تاثیر خوبی دارد.
یا مثلا رتینول با ضخیم کردن پوست باعث جلوه ی کمتر چربی های موجود در لایه های زیرین می شود و برخی داروها نیز با افزایش متابولیسم و گردش خون، باعث بهبود شرایط پوستی می شوند.
استفاده ی مستمر از داروهای موضعی تحت نظر متخصصین جواب دهی مناسبی به همراه دارند اما توجه داشته باشید مصرف خودسرانه ی داروهای موضعی می تواند با عوارض جانبی متفاوتی (مانند تپش قلب سریع) همراه باشد لذا از مصرف خودسرانه و بدون نسخه ی پزشک به شدت دوری کنید.
برای کاهش فرورفتگی های ایجاد شده بدلیل سلولیت می توان از لباس های مخصوص استفاده کرد که با فشرده سازی عروق و افزایش گردش خون، به کاهش سلولیت کمک شایانی می کنند. مثلا جوراب و لباس زیرهایی با الاستیک بالا که فشار معینی به پوست ران و ساق پاها وارد می کنند یکی از گزینه های درمانی به شمار می رود اما در برخی مواقع مشاهده می شود که این روش سلولیت را بدتر می کند.
روش های کلینیکی مانند هایفوتراپی نیز روش های ایمن و بسیار اثر بخشی هستند که نسبت به روش های قدیمی تر، اثربخشی بهتری داشته و در مدت زمان کمتری نتایج فوق العاده ی خود را نشان می دهند لذا در صورت تمایل به رفع سلولیت در کمترین زمان ممکن می توانید با متخصصین باتجربه در مورد مزایا و چالش های هرکدام از تکنیک های کلینیکی برای رفع سلولیت مشورت کنید.
و گرفتن نزدیک ترین نوبت های متخصصین بصورت آنلاین کلیک کنید.
چطور از علائم پوستی بفهمیم احتمالا کم کاری تیروئید داریم؟!
چه نکاتی رو در مورد ضدآفتاب ها نمی دونیم
جوانسازی پوست با بهترین روش ممکن را تجربه کنید
Medically reviewed by Catherine Hannan, M.D. —
Written by Peter Crosta on November 30, 2017
https://www.medicalnewstoday.com/articles/149465